Yemeniciler Parke

90 (332) 238 65 60 E-posta:bilgi@yemenicilerparke.com

VERİ KORUMA

  • Genel Bilgiler 
    Veri korumasını ciddiye alıyoruz ve erişimimizde bulunan bütün verileri, web sitesi kullanıcısını kişisel olarak tanımlamaksızın, isimsiz olarak tutacağımızı sizlere garanti ediyoruz. Erişimimizde bulunan bütün veriler, sadece bilgilendirme amacını taşımaktadır. Sunucularımızda yer alan bilgileri bunun dışında belirli bir amaca yönelik olarak saklamıyoruz ve değerlendirmiyoruz. Tarafımızdan hiçbir kişiselleştirilmiş kullanıcı profili oluşturulmamaktadır. Bu sayfadaki veri koruması, kapsamı içerisinde bulunduğumuz kadarıyla, Türkiye yasalarına tabidir.

     

    Web sayfası analizleri
    Analiz aracı olarak Google Analytics kullanıyoruz.
    Diğerlerinin yanı sıra, yüzde payları açısından kaynak ve tarayıcı modeliyle birlikte, ziyaret tarihi ve saatini tespit ediyoruz. Bu veriler, Google Analytics tarafından bir çizelge şeklinde gösterilmektedir. Tarafımıza temin edilen bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olarak web sitesinin optimizasyonunun sağlanması için gerekli değişikliklerin yapılabilmesi anlamında kalitenin geliştirilmesine olanak sağlaması düşüncesiyle kullanılmaktadır.

     

    Robotlar 
    Sihirbazlar, sitemizin çalışma şeklini iyileştirmek ve kullanım kolaylığı ve rahatlığı sağlamak amacıyla kullanıyoruz. Bunlar yardımıyla, veriler, sitemize ulaştığınıza kullanılmak üzere, BİLGİSAYARINIZDA kaydedilmektedir.
    Sihirbazlar, geçmiş kullanıcıları tanımımıza olanak sağlamak suretiyle, internet üzerinden sağladığımız hizmetlerin kullanılmasını kolaylaştırmakta olan küçük metin dosyalarıdır. Kullandığımız çerezler, herhangi bir şekilde kişisel verileri toplamamakta ya da işlememekte olup bundan dolayı özel dosyalarınız daima korunmaktadır. Sizi kişisel olarak tespit etmek üzere kullanabileceğimiz şekilde, e-posta adresinizi ya da diğer özelliklerinizi (IP adresinizi bile) toplamamaktadır. Açık izninizle ya da yasal istisnalardan dolayı, başka şekillerde, kişisel verilerinizi toplamamız, işlememiz ya da kullanmamız durumunda, bu verileri, sihirbazlar kullanılarak toplanan kişisel olmayan verilerle birlikte saklamayacağız.
    Sihirbaz kullanımını tamamen engellemek ya da örneğin bütün verilerin tarayıcınız kapattığınızda bilgisayarınızdan silinmesini sağlamak üzere, tarayıcı ayarlarınızı kullanabilirsiniz. Sihirbazların engellenmesi için kesin yöntem, kullanmış olduğunuz tarayıcıya göre değişmektedir. Daha fazla bilgi için, tarayıcınızdaki “Yardım” fonksiyonuna ya da ilgili menü öğesine bakınız.
    Unutmayın: sihirbazları tamamen engellediğinizde, sitemizin fonksiyonel kapsamını ve diğer site sağlayıcılarının hizmetlerini kısıtlamış olacaksınız.

     

    Bunların yanı sıra, uygulayabileceğiniz ilave veri koruma tedbirleri bulunmaktadır.
    Kendinizi koruma altına almak istiyorsanız, örneğin, Firefox kullanmanız durumunda faydalanabileceğiniz "NoScript" gibi tarayıcı araçlarını öneriyoruz. Ayrıca, sihirbaz kullanımını tamamen engelleyerek ya da tarayıcınızın izin vermesi durumunda sitemizi ziyaret etmeden önce gizli gezinme modunu etkinleştirerek, tarayıcınızın güvenlik ayarlarını düzenlemenizi tavsiye ediyoruz. Daha fazla bilgi için, lütfen tarayıcınızdaki çevrimiçi yardım bölümüne ya da tarayıcı sağlayıcının web sitesindeki bilgilere bakınız.

     

    Genel veri koruma ve güvenliği bilgileri
    Yemeniciler Parke, kişisel verilerinizi, sorumlu bir şekilde yönetmektedir. Bundan dolayı kişisel verilerinizin, yürürlükteki Türkiye veri koruma düzenlemelerine uygun olarak kullanıcı tarafından sorulan sorulara cevap verilmesi için gerekli işlemler hariç olmak üzere kullanmayacak ve onayınızın dışında üçüncü taraflara satmayacak, kiralamayacak ya da temin etmeyecektir.
    Yemeniciler Parkenin sattığı ürünleri ve hizmetleri hakkında posta yoluyla bilgi almak için, “İletişim Formunu” kullanabilirsiniz.  Taleplerinize cevap verebilmek adına, ihtiyacınız olan materyalleri size gönderebilmemiz için, belirtmek zorunda olduğunuz kişisel verilerinizi, sadece taleplerinize cevap verebilmek adına kullanacağız.  Bu veriler; adınız ve soyadınız, e-posta adresiniz ve telefonunuzdan oluşmaktadır. Şirketiniz ve unvanınızı da bildirmeniz sizinle irtibata geçmemizi kolaylaştırmaktadır.
    Veri korumayla ilgili sorularınız olursa, lütfen bizimle e-posta yoluyla irtibata geçiniz: bilgi@yemenicilerparke.com

İLETİŞİM

Telefon: +90 (332) 238 65 60

Telefon: +90 (332) 238 44 84

MOBİL: +90 (553) 374 40 70

MERKEZ/SHOWROOM: Feritpaşa Mah. Mıhcıdede Sok. Aşılıpınar Sit. Altı No:22/A Selçuklu/42110 KONYA

DEPO:Tatlıcak Mah. Umurlu Sk. No:32 Karatay /KONYA/TÜRKİYE

E-mail: bilgi@yemenicilerparke.com