Yemeniciler Parke

90 (332) 238 65 60 E-posta:bilgi@yemenicilerparke.com

GARANTİ ŞARTLARI

  • Üretici, yasal garantinin ötesinde, aşağıda gösterilmekte olan hükümler uyarınca, ambalaj içerisinde temin edilen belgenin ön yüzünde ifade edilen süre boyunca, aşınma hasarlarını kapsamakta olan bir garanti vermektedir. Garantinizi ve garanti talep etme hakkınızı korumak üzere, döşeme talimatlarının bir suretini laminat parke ürününüzün satın alma kanıt belgesiyle birlikte muhafaza etmeniz gerekmektedir.

  • Bu garanti beyanı amaçları doğrultusunda, “aşınma”, en az 1 cm2 yüzey alanındaki dekor tabakasının tamamının aşınması anlamına gelmektedir. Panel kenarlarında ortaya çıkan aşınma işaretleri garanti kapsamı dışındadır. Döşemeden önce üzerinde görülür kusurlar bulunan paneller döşenmemelidir. Bu sebepten dolayı, döşeme işleminden önce, malzeme kusurlarına yönelik kapsamlı bir inceleme yapmalısınız. Döşeme talimatlarındaki bütün bilgilere riayet edilmesi, garanti kapsamına dair asgari ön koşullar arasında yer almaktadır. Kirler uygun bir şekilde çıkarılmalıdır. Döşeme talimatlarının bulunmaması durumunda, kabul edilen ticari kurallar uygulanacaktır.

  • Garanti, sadece, laminat parke ürününde, özel bir yaşam alanında beklenen normal maruz kalma sınırları içerisinde kullanılması durumunda ortaya çıkabilecek aşınma hasarlarını kapsamaktadır. Banyo, sauna ve benzeri nemli ve ıslak alanlara döşenen HDF alt katman malzemeli parkeler, söz konusu alanlar için uygun oldukları açıkça ifade edilmediği müddetçe (örneğin suya dayanıklı PVC alt katman malzemeli özel tasarımlı tahtalar) garanti kapsamı dışındadır.

  • Normal olmayan maruz kalma limitlerinden, mekanik streslerden ve uygun olmayan bakımlar dâhil olmak üzere, bakımsızlık/ uygun olmayan elleçleme işlemlerinden kaynaklanan hasarlar garanti kapsamı dışındadır. Uygun bir şekilde bakımın sağlanmış olduğunu kanıtlamak amacıyla, ilgili olması durumunda yapıştırıcılar dâhil olmak üzere, üretici tarafından tavsiye edilen uygun bakım ve temizlik ürünlerinin eş zamanlı ve müteakip makbuzlarının sunulması gerekmektedir.

    Bütün şikâyetlerin yazılı olarak, kusurun ortaya çıkmasının ardından 30 gün içerisinde, orijinal faturayla birlikte, uzman bayiye sunulması gerekmektedir. Üretici, şikâyetin kabul edilmesinden önce, söz konusu ürünü yerinde inceleme ya da üçüncü bir tarafa incelettirme hakkını saklı tutmaktadır. Taleplerin daima, (her bir tahtanın arka tarafından belirtilen) üretim koduyla birlikte, kusurun açıklaması belirtilmek suretiyle yapılması gerekmektedir. Bu bilgiler olmadan hiçbir talep ya da garanti işlemi yapılmayacaktır.

  • TEMİNAT KAPSAMI

    Geçerli bir garanti talebinin söz konusu olması durumunda, aşınmış olan parçalar, üreticinin seçiminde olmak üzere, uzman bayii tarafından, bedelsiz olarak tamir edilecek ya da değiştirilecektir. Parkelerin sökülmesi ve yeniden döşenmesi ve eski ürünlerin elden çıkarılmasına dair yapılanlar gibi masraflar garanti kapsamı dışındadır. Bu hüküm, her çeşit hasar tazminatlarına ve masraf geri ödemelerine de uygulanmaktadır.

  • Üreticinin artık belli bir dekoru tedarik etmemesi durumunda, mevcut teslimat çeşitleri arasından eş değer bir malzeme temin edilecektir. Bir garanti talebinin kabul edilmesi durumunda, garanti süresi uzatılmayacaktır. Garantiyle ilgili bir hizmetin verilmesi, yeni bir garanti süresinin başlamasına sebep olmamaktadır.

  • bilgi@yemenicilerparke.com

İLETİŞİM

Telefon: +90 (332) 238 65 60

Telefon: +90 (332) 238 44 84

MOBİL: +90 (553) 374 40 70

MERKEZ/SHOWROOM: Feritpaşa Mah. Mıhcıdede Sok. Aşılıpınar Sit. Altı No:22/A Selçuklu/42110 KONYA

DEPO:Tatlıcak Mah. Umurlu Sk. No:32 Karatay /KONYA/TÜRKİYE

E-mail: bilgi@yemenicilerparke.com