Yemeniciler Parke

90 (332) 238 65 60 E-posta:bilgi@yemenicilerparke.com

HAKKIMIZDA

Masif Parke satış ve uygulamasıyla 1989 yılında ticaret hayatına atılan Selçuk Yemeniciler İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. Lamine ve Laminat parkeyi de zamanla ürün gamına eklemiş ve bölge tüketicisini dünya trendleriyle buluşturmaya devam ederek bu manada sektörüne de öncülük etmiştir.  

Kerkük Caddesine yürüme mesafesinde olan merkez mağazamızda yer alan iç ve dış mekânlarda kullanılmak üzere 200’e yakın yerli ve ithal zemin kaplama seçeneğimizle, farkı ve kaliteyi bir arada bulmak isteyen müşterilerimizin adresi olduk.    

İşimize verdiğimiz önem ve sıradanlığın dışına çıkmamız yirmi altı yıldır ısrarla tercih edilme sebeplerimizin başında gelmektedir.

Kurulduğundan buyana yerli ve yabancı birçok markaya ev sahipliği yapan firmamız, halen Şerifoğlu Ahşap Lamine Parke’nin Konya bayiliğini yürütmesinin yanı sıra 2015 yılında alanında çıtasını daha da yükselterek kalitesi ve ürün çeşidiyle kendisini ispatlamış Alman menşeili Classen “Wiparquet” markasının Türkiye Distribütörlüğünü almıştır.

Yaptığımız bu yatırımla hali hazırda Türkiye genelinde sürdürdüğümüz toptan, perakende ve proje bazlı faaliyetlerimize, artık orijinal Alman üretimi olan “Wiparquet” markalı ürünlerin satışı ve uygulaması ile yine yurt çapında bölge ve il bazında bayi ağımızla devam ediyoruz.

Müşterilerimizin bize olan güveni ve beklentisi yeni yatırımlar noktasında bizi her zaman cesaretlendirmiştir. Bu manada 26 yıldır bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. 

SHOWROOMUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

YEMENİCİLER PARKE
YEMENİCİLER PARKE
YEMENİCİLER PARKE
YEMENİCİLER PARKE
YEMENİCİLER PARKE
YEMENİCİLER PARKE
YEMENİCİLER PARKE
YEMENİCİLER PARKE

VERİ KORUMA

Genel Bilgiler 
Veri korumasını ciddiye alıyoruz ve erişimimizde bulunan bütün verileri, web sitesi kullanıcısını kişisel olarak tanımlamaksızın, isimsiz olarak tutacağımızı sizlere garanti ediyoruz. Erişimimizde bulunan bütün veriler, sadece bilgilendirme amacını taşımaktadır. Sunucularımızda yer alan bilgileri bunun dışında belirli bir amaca yönelik olarak saklamıyoruz ve değerlendirmiyoruz. Tarafımızdan hiçbir kişiselleştirilmiş kullanıcı profili oluşturulmamaktadır. Bu sayfadaki veri koruması, kapsamı içerisinde bulunduğumuz kadarıyla, Türkiye yasalarına tabidir.

WEB SİTESİ BİLDİRİMİ

Yayınlayan:
Selçuk Yemeniciler İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. Feritpaşa Mah. Mıhcıdede Sk. Aşılıpınar Sit. Altı No: 22/A 42060 Selçuklu/KONYA/TÜRKİYE Tel: +90 332 238 65 60

İLETİŞİM

Telefon: +90 (332) 238 65 60

Telefon: +90 (332) 238 44 84

MOBİL: +90 (553) 374 40 70

MERKEZ/SHOWROOM: Feritpaşa Mah. Mıhcıdede Sok. Aşılıpınar Sit. Altı No:22/A Selçuklu/42110 KONYA

DEPO:Tatlıcak Mah. Umurlu Sk. No:32 Karatay /KONYA/TÜRKİYE

E-mail: bilgi@yemenicilerparke.com