Yemeniciler Parke

90 (332) 238 65 60 E-posta:bilgi@yemenicilerparke.com

WEB SİTESİ BİLDİRİMİ

  • Yayınlayan:
    Selçuk Yemeniciler İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. Feritpaşa Mah. Mıhcıdede Sk. Aşılıpınar Sit. Altı No: 22/A 42060 Selçuklu/KONYA/TÜRKİYE Tel: +90 332 238 65 60
    e-posta: bilgi@yemenicilerparke.com

     

    Yönetim Müdürü:
    Selçuk Yemeniciler

     

    Kullanım koşulları ve veri koruma:
    Bu internet sayfaları,  Selçuk Yemeniciler İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. (bundan sonra "Yemeniciler Parke" olarak anılacaktır) Feritpaşa Mah. Mıhcıdede Sk. Aşılıpınar Sit. Altı No: 22/A 42060 Selçuklu/KONYA/TÜRKİYE tarafından işletilmektedir.
    İnternet sayfalarında, Yemeniciler Parke ve Alman CLASSEN Grubuna ve bu grubun laminat parke markalarından olan Wiparquet ve Visio Grande ile ilgili ürün ve hizmetleri hakkında bilgiler bulunmaktadır.  Yemeniciler Parke Wiparquet markasının Türkiye Distribütörüdür. Bu internet sayfalarını kullanarak, aşağıda gösterilmekte olan koşulları kabul etmekte olduğunuzu beyan ediyorsunuz.
    Selçuk Yemeniciler ve Türkiye Distribütörlüğünü yaptığı Wiparquet Laminat Parke markasının sahibi olan Classen Grubu bu koşullarda muhtelif zamanlarda değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadırlar.
    Bu versiyon, 16 Ocak 2016 tarihlidir (internet üzerinde yayınlanma tarihi).

     

    İçerik sorumluluğu:
    Yemeniciler Parke, bu internet sayfalarını, sattığı ürünlerini sunmak ve ürünlerin genel nitelikleri hakkında bilgi sağlamak üzere kullanmaktadır; söz konusu bilgiler, herhangi bir kullanıcının özel gereksinimlerine karşılık vermek amacıyla temin edilmemektedir. Yemeniciler Parke, bu internet sayfalarının içeriklerinin doğru ve güncel olması için büyük ihtimam ve özen göstermektedir. Ancak, Yemeniciler Parke, bu internet sayfaları üzerindeki bilgilerin güncelliği, doğruluğu ya da eksiksizliğine dair herhangi bir garanti verememekte ve vermemektedir.

     

    Sınaî mülkiyet hakları:
    Yemeniciler Parke Wiparquet markasına dair tüm dokümanlarını CLASSEN Grubundan temin etmiştir. İnternet sayfasının içerikleri (örneğin metinler, resimler, logolar ve sesler) telif hakkıyla korunmaktadır. Yemeniciler Parke ve CLASSEN Grubu, internet sayfalarındaki bütün içeriğin, sadece kişisel ve ticari olmayan kullanım için indirilmesine izin vermektedir. Bunun üzerinde ve ötesinde herhangi bir kullanım hakkı verilmemektedir. Herhangi bir içeriğin söz konusu kişisel ve ticari olmayan kullanımın bir parçası olarak çoğaltılması durumunda, Yemeniciler Parke ve Türkiye Distribütörü olduğu Wiparquet Laminat Parke markasının sahibi CLASSEN Grup telif hakları, ticari marka hakları ve mülkiyet haklarının açıkça belirtilmesi gerekmektedir. Söz konusu içerikler, Yemeniciler Parke ve CLASSEN Grubunun yazılı onayı olmaksızın, değiştirilemeyecek ve diğer internet sayfalarında ya da ağa bağlı bilgisayarlarda kullanılamayacaktır. Bilhassa, söz konusu içerikler, reklam ya da ticari amaçlar doğrultusunda, çoğaltılamayacak, sunulamayacak, dağıtılamayacak, lisanslandırılamayacak ya da başka herhangi bir şekilde kullanılamayacaktır.
    CLASSEN Holz Kontor, Kaisersesch, ya da Akzenta Vertrieb GmbH, Kaisersesch, CLASSEN Grup Yemeniciler Parke internet sayfalarında kullanılan Wiparquet ve diğer bütün marka, logo ve amblemlerin sahibidir. Bunlar için hiçbir lisans verilmemektedir. CLASSEN Grup bünyesindeki şirketlerden birinin önceden yazılı onayı alınmadan, yukarıda açıklanan izin verilen kullanım kapsamı dışında, söz konusu marka, logo ve amblemlerin kullanılması yasaktır. Yemeniciler Parke ise kendi amblem ve logosunun sahibidir. Yemeniciler Parkenin önceden yazılı onayı olmadan logo ve ambleminin kullanılması yasaktır.
    Bu koşulların ihlal edilmesi durumunda, basılan ve/veya indirilen bütün içeriklerin derhal imha edilmesi gerekmektedir. Bilhassa her iki firmanın da tazminat talepleri dâhil olmak üzere, ilave taleplerde bulunma hakkı saklıdır.

     

    Sorumluluğun sınırlandırılması:
    Yemeniciler Parke, internet sayfalarını, mümkün olduğunca, düzenli bir şekilde sunmak üzere bütün gayreti göstermektedir. Ancak, Yemeniciler Parke, sayfalarının her zaman mevcut olacağına ve mükemmel bir şekilde çalışacağına dair sorumluluk kabul etmemektedir. Önceden bildirimde bulunmaksızın her zaman bu internet sayfalarında değişiklikler yapılabilecektir.
    Yemeniciler Parke, bu internet sayfalarının bedelsiz olarak temin edilmesinden dolayı, kasıtlı hareketler, ölüm ya da sağlığa yönelik zararların söz konusu olduğu durumlar hariç olmak üzere, söz konusu internet sayfalarının ya da söz konusu internet sayfalarında yer alan bilgilerin kullanımından kaynaklanabilecek hasarlara dair hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir.
    Kullanıcı, bilhassa, örneğin, internet sayfalarından içerik indirirken bilgisayar virüslerine karşı korunmayla ilgili olmak üzere, kendi güvenlik tedbirlerini uygulamaktan sorumludur. Yemeniciler Parke, virüs kontrollerine rağmen, bilgisayar virüslerinden tamamen korunmanın mümkün olmadığını bilginize sunmaktadır.
    Yemeniciler Parkenin sattığı ürünleri ve hizmetleri hakkında posta yoluyla bilgi almak için, “İletişim Formunu” kullanabilirsiniz.  Taleplerinize cevap verebilmek adına, ihtiyacınız olan materyalleri size gönderebilmemiz için, belirtmek zorunda olduğunuz kişisel verilerinizi sadece taleplerinize cevap verebilmek adına kullanacağız.  Bu veriler; adınız ve soyadınız, e-posta adresiniz ve telefonunuzdan oluşmaktadır. Şirketiniz ve unvanınızı da bildirmeniz sizinle irtibata geçmemizi kolaylaştırmaktadır.
    Veri korumayla ilgili sorularınız olursa, lütfen bizimle e-posta yoluyla irtibata geçiniz: bilgi@yemenicilerparke.com

    Yemeniciler Parke ile kullanıcı arasındaki, bu internet sayfalarının kullanımına dair bütün yasal ilişkiler Türkiye Cumhuriyeti yasalarına tabidir.

İLETİŞİM

Telefon: +90 (332) 238 65 60

Telefon: +90 (332) 238 44 84

MOBİL: +90 (553) 374 40 70

MERKEZ/SHOWROOM: Feritpaşa Mah. Mıhcıdede Sok. Aşılıpınar Sit. Altı No:22/A Selçuklu/42110 KONYA

DEPO:Tatlıcak Mah. Umurlu Sk. No:32 Karatay /KONYA/TÜRKİYE

E-mail: bilgi@yemenicilerparke.com